nätdejting

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emy
Inlagd: 17 feb kl. 19:03
Läst: 10509 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 4,92
Några klick på musen och några hundra tangentslag och voilá, hans dejtingprofil var klar. Han hade kollat in vad de andra på sajten hade skrivit, snott några fraser här och där och gjort vad han själv ansåg vara en oemotståndlig dejting-profil.
Han hade aldrig haft problem med att få tjejer, tvärtemot var det ofta de där blonda, hjärndöda silikonbrudarna som hoppade på honom ute på krogen, men det var inte dem han var ute efter. Han ville ha en mystisk, erfaren och smart kvinna att vidga sina vyer med och som tur var fanns inte längre "nörd" stämpeln på internet dejting! Där kunde han välja och vraka bland kvinnorna och välja vilka han skulle ge sin uppmärksamhet till. Han hade satt in en bild på sig själv trots att han tvekat en stund. Till slut hade han ändå bestämt sig för en bild från sommarens spanien-resa där hans fyrkantiga, manliga haka framhävdes på ett snyggt sätt och där hans nyrakade huvud fick honom att se både kaxig och sexig ut på samma gång.
Strax började två hjärtformade knappar på skärmen att blinka och ett litet pling hördes, "someone is interested in you" stod det. Han snurrade runt på sin stol och klickade snabbt på ikonerna och inte helt oväntat dök det upp två bilder på en pinnsmal, blond slitz-brud, en sån där som han vanligtvis skulle göra allt för att undvika. "Redo att testa på nya saker" löd rubriken på hennes profil, men den följande personliga introduktion fångade inte hans intresse. Ett bra tag gick och han började bli lite smått rastlös. Han klickade sig till sin favoritsida där amatörer lagt upp egna xxx-bilder och med det samma kände han hur det började spänna i jeansen när han bläddrade bland bilderna. Han strök varsamt över jeansen och log lite snett, det var hans stolthet - det där som gömde sig där inne. Tjejerna brukade häpna när han tog fram den, den hade perfekt form för att komma åt på de bästa punkterna och perfekt storlek för att kännas. Han gillade att ta bilder på sig själv med sin webcamera och sätta upp dem på olika amatörsidor på internet, och ofta fick han väldigt positiv feedback. Kvinnor gillade det han hade helt enkelt!
PLING! Någon hade visat intresse för hans profil igen och med några klick öppnade han mejlet och läste.
"28år, Kurvig stockholmskvinna, långt brunt hår, 162 lång söker någon för heta träffar. Jag vill utforska mer, få spänning i mitt liv, ge och få njutning i alla dess former. Kontakta mig så får vi se"
Det lät både spännande och mystiskt. Han klickade vidare till bilden och från skärmen stirrade en otroligt charmig brunett tillbaka på honom. Hon hade smått kattliknande gröna ögon och ett linne som avslöjade välformade, stora bröst. Bilden såg ut att vara tagen på en restaurang eller en bar utomlands och i handen höll hon ett glas vin och hon såg ut att trivas bra var hon än nu var.
En ruta med "jag är online" blinkade bredvid bilden och utan att tveka klickade han på den. Vilken tur han hade om han fick prata med henne nu direkt!

mr_horizon:
- Jag är precis vad du letar efter

sazzyLisa:
- Hej på dig med! Jag gillade din bild förresten

mr_horizon:
Tack :) Du är också väldigt fin.

sazzyLisa:
Har du webcam? Får jag se lite "mer" av dig kanske? Sen kan vi prata om att träffas

mr_horizon:
Ja visst vänta då så ska jag sätta på den. Har du?

sazzyLisa:
Mmm, om jag gillar vad jag ser kan du få se mig sen.

Han knäppte på webcameran och drog handen över sitt rakade huvud. Han hoppades innerligt att hon skulle gilla vad hon såg, för annars skulle han inte få se henne.

mr_horizon:
Ser du mig nu?

sazzyLisa:
:) Ja då... snyggt. Vad är det där som putar där nere då? ;) Ha ha!

mr_horizon:
oj då, trodde inte att det syntes, förlåt. Får jag se dig nu då?

Han kände att han rodnade och försökte att sätta sig på så sätt att hans begynnande stånd inte skulle synas i bild. Han justerade kameran lite och önskade att han hade tänkt på det tidigare. Det gick stund och sedan dök hennes bild upp på skärmen. Hon rörde sig i slow-motion och ryckigt på grund av den dåliga uppkopplingen, men han tyckte om vad han såg. Hon var klädd i en svart klänning och hade håret uppsatt i en spretig frisyr. Hon tittade upp mot kameran och log mot honom, och han såg att hennes tunga var piercad.

mr_horizon:
Du är vacker. Snygg piercing förresten! Den skulle du ha nämnt i din presentation! ;) Är du på väg någonstans?

sazzyLisa:
Nej inte direkt. Men du, vill du inte komma över till mig då, vi skulle kunna lära känna varann på riktigt?

mr_horizon:
Är du säker? Jag kanske är en galen yxmördare! Men visst jag kommer gärna om du vill.

sazzyLisa:
Jag vill... här är adressen.....

Han stod och huttrade i den kyliga trappuppgången och önskade att han hade tagit på sig något annat än bara jeans och t-shirt, trots att det var sommar var det kyligt såhär sent på kvällen. Det hördes skratt och musik från någon av lägenheterna och när han kom fram till dörren som "sazzyLisa" hade instruerat honom till, förstod han att musiken kom där inifrån. Han struntade i att ringa på för det hade ändå inte hörts och han steg bara rakt på och hamnade i en stor klunga med människor som trängdes i hallen. En lång, smal och något feminin kille i 30-års åldern såg frågande på honom men sprack sedan upp i ett brett leende och förde händerna mot sitt bröst i en elegant, feminin rörelse.
- Lisa, din present är här! Kom hit!
Han kände igen henne direkt när hon trängde sig ut i hallen. Hon hade på sig samma svarta klänning som hon haft tidigare på webcameran och hennes hår var uppsatt i samma spretiga frisyr. Hennes leende var otroligt sexigt och sättet som hon rörde sig på var helt otroligt upphetsande. Hon liksom dansade fram i takt med musiken, svängde på sina höfter och rörde sin timglasformade kropp i smidiga rörelser, som en katt. Gay-killen som stod alldeles intill kramade om henne lätt och skrattade.
- Grattis på födelsedagen älskling, ha nu riktigt roligt!
Han förstod inte riktigt vad som var i görningen, men han antog att det var hennes födelsedag och att hon hade bestämt sig för att krydda till det lite. Vad han inte förstod var hur hon hade tänkt att göra det i den här lägenheten fullproppad med drickande och skrålande människor!
Utan ett ord tog hon honom i hand och drog ut honom i den kalla trappuppgången igen, ner för trapporna och ut genom någon bakdörr. Där ute fanns en underbar trädgård inklämd mellan de gamla husen, några skrangliga utemöbler stod uppställda under ett högt buskage och musiken från Lisas lägenhet strömmade ut genom hennes öppna fönster på 4e våningen. Inte förrän hon dragit ner honom i en av trädgårdsstolarna såg hon på honom och började fråga lite saker. De småpratade om bostadsområdet, vädret och dejtingsajten på internet men under hela tiden kunde han inte ta sina ögon ifrån hennes, det var som om hennes gröna kattögon trollband honom. Efter en stund tystnade hon och såg honom stint i ögonen, ett djävulskt litet leende lekte på hennes glansiga läppar och utan förvarning reste hon sig och satte sig gränsle över honom. Den gamla stolen gav ifrån sig ett klagande gnissel och han fruktade att den skulle ge vika för deras vikt.
- Vill du ha mig? Gillar du det du ser? Hon gjorde några retsamma, roterande rörelser i hans knä och när han nickade till svar, kysste hon honom bestämt och krävande. Han besvarade hennes kyss och kände hur hennes tunga tog sig in i hans mun och påbörjade en krävande tävling med hans. Han kunde känna den behagliga beröringen av hennes pirecing, han hade aldrig kysst någon med tungpiercing förut. Hon nafsade honom på överläppen och placerade hans händer på sin smala midja. Trevande och uppmanad av hennes kyssar börjar han röra vid henne, först runt midjan, sedan nedåt höfterna och över hennes bak, upp på ryggen över det silkiga klänningstyget. Hon har virat sina armar runt hans solbrända nacke och hon rör sig redan rytmiskt mot honom där han sitter fast under henne. Han låter sina fingrar leka upp och ner för hennes lår där hon sitter på honom, sakta för han in ena handen under klänningen och känner på hennes bara hy. Hon är varm, nästan svettig och hon kysser honom ivrigt.
- Klä av dig, säger han och tar över befälet.
Hon kliver av honom och kastar sitt hår bakåt över sin bara axel, hennes frisyr har fallit ner av hans beröring och håret hänger nu fritt över hennes axlar och skuldror. Med lirkande rörelser tar hon av sig ett par minimala trosor och slänger dem bakom sig, hon drar ner en nästintill osynlig dragkedja i sidan av klänningen och låter den falla ner till marken. Där står hon nu iförd endast bh och biter sig retsamt i underläppen. Han skulle kunna sitta där och se på henne i evigheter, men han känner hur kuken börjar bli otålig där den ligger inklämd i jeansen. Han reser på sig och drar in henne i skyddet av buskaget och säger åt henne att ställa sig bredbent. Han låter händerna smeka henne över bh:n innan han tar av den med ett ryck och blottar ett par stora, perfekt rundade bröst med små, små mörka bröstvårtor som pekar rakt upp mot honom. Han tar henne intill sig och kramar om henne medan han låter sin tunga leka i hennes nacke, han trycker sitt ben mot hennes sköte och känne hur hon trycker sig hårt mot hans lår. Han böjer lite på benen så att hans lår hamnar mellan hennes ben och med ens känner han hennes varma, redan något våta fitta röra sig mot benet. Hon lämnar ett vått, litet spår på hans jeans när hon trycker honom ifrån sig och lägger armarna i kors över de underbara brösten.
- Får jag se din kuk nu då, säger hon med en mörk stämma.
I vanliga fall hade han skrattat åt hennes sätt att säga det på, men undertonen var både bestämd och otroligt erotisk. Det här är en kvinna som vet vad hon vill ha. Helt naken står hon där och ser på honom knäppa upp sina jeans och kliva ur både dem och kalsongerna. Han låter sitt halvstånd vaja fritt i luften framför sig och ser frågande på henne.
- Här är han, vad tycker du?
Hennes ögon glänser av kåthet och hon tar några steg mot honom och hjälper honom att dra av sig t-shirten. Hon viskar att den nog borde bli lite hårdare och innan han hinner svara något, låter hon sina glansiga, våta läppar omsluta hans kuk. Hon står på knä framför honom och han hoppas innerligt att gay-killen inte kan se dem uppifrån hennes våning. Hennes långa naglar rispar på hans bak, smeker och trycker om vartannat, hon får in nästan hela kuken i sin mun och han står och njuter av synen av hans lem som åker in och ut i hennes vackra mun. Piercingen smeker honom så skönt när hon låter tungan vandra upp och ner på hans påle. Då och då retar hon toppen av kuken med sin tunga och ler pillemariskt upp mot honom där han står och stönar tyst. Värmen och vätan från hennes mun känns så skön på hans nu mycket hårdare kuk och han måste be henne att sluta för att inte komma.
- Oj vad han växer, skrattar hon hest i hans öra.
Han tar henne intill sig igen och suger långsamt på hennes bröst, låter ena handen smeka neråt över hennes mage och förbi den lilla, mörka busken på hennes venusberg. Hon särar automatiskt lite på benen så att han kan slinka in med sin hand, han särar på hennes glansiga blygdläppar men är noga med att inte röra vid hennes knopp. Han tror knappt att det är sant att han för bara några timmar sedan satt hemma framför datorn, kåt och frustrerad, och att han nu står i en dunkel trädgård och känner på en underbar kvinnas våta fitta.
- slicka mig, snälla.... slicka....
Hon tar några steg bort mot det skrangliga träbordet och sätter sig på kanten med särade ben. Han följer efter henne och lyfter försiktigt upp hennes ben på sina axlar medan hon sträcker ut sig på bordet. Hon andas ljudligt och stönar till då och då, nyper och smeker sina bröst och slickar sig girigt om läpparna. Han tycker om att iaktta henne, det gör honom otroligt kåt att se henne ligga där alldeles blottad framför honom. HAn låter sin tunga spela retfullt runt kring hennes fitthål och kysser noggrant varje millimeter runt klittan, smeker henne över bröst och mage. Han hör hur bordet knarrar och knakar när hon börjar göra rytmiska motjuck mot hans tunga och han bestämmer sig för att han vill ta henne på riktigt, NU!
- Jag vill ha dig nu, bakifrån... viskar han till henne och hjälper henne ner från bordet.
Hon stödjer sig mot bordskanten och putar mot honom med sin underbara, runda bak som bara väntar på att få en behandling av hans kuk.
- Jag älskar din kuk, får jag känna den inne i mig....
Synen av henne ståendes där, alldeles vild av kåthet får honom att dra efter andan, han måste ta det lugnt nu för annars kommer han på en gång. Han känner på hennes fitta med sina fingrar och låter ett finger slinka in i henne, hon är så våt och varm nu, hon har börjat massera klittan med sin fria hand och stönar njutningsfullt.
- kom in i mig då...
Han tar ett stadigt grepp om hennes bak med ena handen och med den andra för han in sin enorma, bultande lem i henne. Först lite försiktigt, bara en bit in, sen drar han ut den igen och njuter av synen av hennes fittsafter som glänser på hans kuk. Den pekar rakt uppåt nu, han är så hård så det nästan gör ont, orgasmen kommer att bli en skön befrielse. Hon trycker sin bak mot honom och han för in kuken i henne igen, djupare och hårdare den här gången. Han fortsätter att röra sig in och ut i henne och genom hennes och sina egna stön hör han hur det plaskar och låter när han knullar henne. Han för ner ena handen för att smeka henne samtidigt, men stöter på hennes egen hand som är i full gång att bearbeta fittan. Han böjer sig över henne och håller ett hårt grepp runt henne och låter händerna massera hennes gungande bröst. Baksidan av hans handflator tar emot det hårda träbordet och det känns nästan som att han kommer få sår av friktionen, men det bryr han sig inte om nu. Hon är så högljudd att han nästan blir rädd för att någon ska komma ut och se efter vad som försiggår, men han kan inte sluta nu. Han tar henne i rasande fart, rätar lite på sig för att föra in ett finger i hennes bak för att förstärka hennes orgasm. Han känner själv att han är nära på att komma, synen av hans påle som glider in och ut i hennes våta, lätt rosa fitta gör honom galen som ett djur. Vant trycker han in ett finger i hennes anal och känner med det samma hur båda hålen spänner krampaktigt runt hans kuk och finger. Hon blir alldeles tyst och svankar i en onaturlig ställning och så kan han inte heller hålla emot längre, han ökar tempot ytterligare och låter sin sats komma djuupt inne i henne. Det svartnar nästan för ögonen på honom.
De ligger kvar där ett tag, han låter sin kuk slakna inuti henne medan han hör henne flåsa och gny under sig. Han hoppas att han gett henne en bra födelsedagspresent, för det här var definitivt det bästa han upplevt på länge - om inte någonsin!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 4,92