Efter mediteringen...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anthony (master_anthony@sverige.nu)
Inlagd: 15 feb kl. 14:12
Läst: 7949 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 5,28
Alldeles nyligen var jag i meditation i badet. Hade tänt levande ljus, en rökelse och lyssnade på musik. Jag kände då en så stark attraktion. En dragning till dig.. Visst har vi varit varandra nära tidigare… men detta var något helt annorlunda. Som om din själ ropade på mig. Min meditering övergick successivt till ett välmående och ganska snart till en upphetsning. En enorm upphetsning. Bilder av vår "chatt" häromdagen dök upp. Och ännu längre...
Hur det skulle vara att hålla om dig, omfamna dig. Massera din nacke och på hur det skulle vara att kyssa dig. Smeka din hud. Kyssa din nacke och hals. På hur det skulle vara att klä av dig...Att låta våra hudar mötas och smälta samman.
Ännu mer bilder kom. Rent sexuellt inspirerade.. På hur vi lägger oss bekvämt i sängen, stänger ute världen och bara hän ger oss åt varandra. Med smekningar, munnar och tungor. Med fantasier av att onanera framför dig. Ogenerat...förföriskt. På att se dig smeka dig själv. Att låta min tunga löpa längs din springa och att smaka på dina safter. Att dricka dig! För att sedan låta dig låta mig njuta ett slag. Med fingrar som sluter sig om min penis och runkar den i sakta drag framför ditt ansikte. Att känna dina fingrar runt min pung då du klämmer åt mig lätt där. Att känna trevande fingrar mot mitt bakre hål... För att sedan se dig sträcka ut tungan och slicka mina kulor, upp längs sidan och slutligen se hur min kuk försvinner in i din mun. Se hur dina läppar sluts om ollonet och se hur du sluter ögonen och njuter av att äntligen få ta mig i din mun. Att lägga mig på rygg och att ha din dildo i beredskap... Att jag suger på den som på en annan man... att gnugga den mot ditt sköte och mot din clitoris... Att åter slicka och suga på den... För att sedan föra den så djupt in i din grotta som det bara är möjligt. att dra den ur dig sakta...innan jag börjar stöta den som en riktig skulle ha gjort. Känner hur intensiteten ökar i dina sugningar. Och så även i mitt bearbetande av din fitta. Med tungan, med fingrar i samspel och med dildon juckande i och ut ur dig.
Bilder på att föra in en tumme i din anus under denna härliga behandling. Bilder på att låta dig ta min "oskuld". Med fingrar och med din löspenis... Fortfarande i en 69:a, med tungan vibrerande på ditt clitoris och med fingrat i dig tömmer jag all min säd i din mun... Att se hur du låter lite sipprar ut ur mungipan och för att smörja in dina bröstvårtor med.

Det var så mycket mer... På att få avnjuta dina bröst. Att få smaka på hela din kropp. Att filma och att ge varandra hän. Fullständigt! Att älska! Passionerat. Erotiskt! Sensuellt!
Anledningen till att jag kan uttrycka det här så öppet är att vi har den fina basen i vår vänskap. Jag tror att vi båda, men vet alldeles säkert, att även om dessa fantasier är så starka och att känslorna är äkta...med andra ord, att lusten och åtrån är stor, så behöver det innebära att det kommer att genomföras. Även om delar av mig önskar det hett. Att vi gjorde som vi gjorde i vår "livechatt" var härligt, underbart. Men det tände även eldar inom mig. Den "låga" energin som jag nyss skrev om blir mer påtaglig och finstämd i och med de djupa känslorna vi hade tidigare. Hade jag skrivit detta till en anonym person eller som i ett så hade det varit ord. Inget! Nu är det allt! Det är äkta!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 5,28