Våta drömmar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anthony (master_anthony@sverige.nu)
Inlagd: 15 feb kl. 14:02
Läst: 8337 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 131 röster, snittbetyg 5,27
Jag ligger på rygg på en filt på golvet. Naken står du grensle över mig. Du smeker dig själv och sätter dig gränsle över mig. Dina skinkor pressat varmt mot mina bröst. Med centrimetrar framför mina läppar så smeker du din klitoris. Dina fingrar bearbetar den och du stönar ut din njutning. Jag sträcker ut min tunga och nuddar vid din heta kärleksgrotta. Du känner mina andetag mot den och jag smakar på dig. Dina safter är enormt upphetsande och jag börjar slicka dig.

Längs skåran och upp mot dina fingrar som särar på halvorna. Då du njuter av detta så övergår dina händer till att nypa dina egna bröstvårtor. Som styvnar av din behandling av de och mitt slickande. Jag känner hur du pressar ditt underliv mot mitt ansikte och du juckar mig som en man skulle ha gjort. Din fitta täcker hela min mun och tungan sticker jag låååångt in i dig. Jag mumsar i mig av ditt kåta underliv. Jag känner hur du närmar dig en orgasm. Du tar ett hårt tag i min kalufs och för det bryskt fram och åter i takt med din njutning och slutligen känner jag hur hela ditt inre skälver i en våldsam utlösning. Du vrålar ut din njutning och orgasmens vågor sköljer över dig. I en enda lång utsträckt orgasm.. Eller är det en serie mindre orgasmer som går in i varandra? Du kan inte avgöra och det har ingen betydelse heller. För i mina ögon lyser kärleken och det tänder dig ännu mer.

När orgasmen nått sin slutpunkt sitter du fortfarande kvar grensle över mig. Dina fingrar letar sig återigen fram till den lilla kärleksknoppen. Jag slickar dig där och den stimuleras ömsom av dina fingrar och får sin smörning av min tunga. Då känner jag hur den varma urinen sköljer över mitt ansikte. Först sipprar det några droppar. Jag smakar på det och det är en smula beskt. Sedan sköljer du över mitt ansikte. Över läpparna, mitt ansikte och du sätter dig ner på min bröstkorg. Jag känner hur du fortsätter att tömma ditt gyllene urin över mina bröst och över halsen. Du vänder dig om och lägger dig i en 69 och samtidigt som du börjar att runka upp min styvnande kuk så ser jag den gula strålen skölja över mitt ansikte.
Då den strålat färdigt så sänker du ner ditt underliv och låter mig slicka den ren. Varsamt suger du nu upp min kuk till en jättebanan. Att ligga i en 69 med dig ovanpå... Och slicka dig läge och känna hur din mun värmer min kuk...Gillar också att låta tungan löpa längs skåran och bak mot stjärten. Att fladdra kring anus och att fingra där... Då du reagerar så smiskar jag lätt dina skinkor i en mild, och kärleksfylld klatch... Därefter börjar jag tänja ditt stjärthål. Jag särar lätt på det med min tumme och sedan för jag in min tumme där bak. Jag känner hur det rinner ur dig och dricker dina kåtsafter. Gillar du det??

Skriv gärna kommentarer ;-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 131 röster, snittbetyg 5,27