Smaken av en annan kvinnas kyss

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Angelica O
Inlagd: 9 feb kl. 01:16
Läst: 17944 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 273 röster, snittbetyg 5,35
Jag hade äntligen tagit ut mina surt förvärvade Semesterdagar, äntligen säjer jag då alla mina kollegor redan haft sin semester under det som enligt all logik är sommaren trots allt regn som öst ned under Juni och Juli. Allt medan jag fick nöja mig med att ha min ledighet under slutet av Augusti, då det är jag som äger och driver frisörsalongen som jag jobbar på blir det per automatik jag som drar det kortaste strået vid sådana tillfällen. Eftersom att jag står som ägare blir semestern heller aldrig speciellt lång eller lugn heller för den delen, allt brukar handla om eftersatt pappersarbete och kanske åka på någon mässa. Men denna gång skulle det bli annorlunda, jag anade bara inte hur annorlunda det skulle bli.

Den här korta ledigheten skulle jag tillbringa själv ute i mina föräldrars stuga och skulle faktiskt få rå om den själv hela första veckan utan någon som helst kontakt med omvärlden. Jag lämnade till och med min mobil avslagen i handsfacket för att slippa få en hel uppsjö av telefonsamtal, sms när jag helst bara ville ägna mig åt mig själv.

Redan när jag packat ur bilen och gjort upp en eld i eldstaden började jag känna mig sugen på ett glas vin och jag visste att det fanns gott om den varan i källaren. Jag gjorde en liten visit ned för att plocka upp en flaska rött för att ytterligare känna lugnet innan jag tog den första härliga skogspromenaden ut mot det som vi kallade ödetorpet.
Det är egentligen inte någon längre sträck att gå om man följer vägen blir det en knapp kilometer men skogsstigen går en vid sväng hela byn innan den kommer fram till torpet.
Jag älskade den stigen, hade gått den många gånger hand i hand med före detta pojkvänner och minns att jag haft ohämmad sex med ett flertal av dem på och runt den stigen ett flertal tillfällen. Jag gick där och kände hur jag blev allt mer sugen på att leka med mig själv till orgasm och kunde inte låta bli att låta handen vandra och smeka min kropp när jag gick där på stigen. Jag hade träningsbyxor på mig vilket var ett bra klädval med tanke på hur lusten stegrade sig i min kropp och mina smekningar fortsatte att försiktigt röra inte alltför intima delar av mig själv, inte ännu. Jag skulle spara mig tills jag kom in i stugvärmen och bort från oönskade ögon, eller fanns det någon som kunde se mig mitt i skogen i utkanten av ingenting, knappast. Jag kunde tillslut inte hålla mig utan jag satte mig därute mitt i skogen på en stubbe och smekte mig själv allt häftigare medan jag längtade mig tillbaka till sexlekar som jag upplevt på samma stig många år tidigare. Jag stoppade lät mina fingrar massera min klitoris och med den andra handen smekte jag mina små välformade bröst. Det dröjde inte länge innan orgasmen obönhörligt kom allt närmare, närmare och tillslut inträffade och allt svartnade för mina ögon. Jag satt där med byxorna vid mina knäveck en stund och hämtade andan, tände en cigarett och blev sittande så en lång stund innan jag tillslut fimpade drog upp byxorna och sakta och litet nöjd i alla fall kunde fortsätta promenaden mot ödetorpet.

Jag satte mig på farstutrappen till ödetorpet när en gammal Volvo kombi svängde in på gården. Jag viste inte om att någon hade köpt gården som hade stått tom under större delen av min uppväxt, och där satt jag nu med en höger hand som doftade av saft ifrån mina lekar med mig själv och visste att jag skulle bli tvungen att hälsa på den person som klev ut ur bilen snart. Så här i efterhand vet jag att skräcken för ertappning var överdriven men jag tror nog att de allra flesta tjejer i min situation tänker på ungefär samma sätt.
Ut ur bilen klev ett par i min egen ålder och såg lika överraskade ut som jag kände mig av att hitta någon här i byn i överhuvudtaget och vid ödehuset i synnerhet.
Jag gick så glatt jag nu kunde fram till dem med samma självklara och i det här fallet påklistrade leendet som jag brukar möta upp kunderna med i salongen, och hälsade på dem. Det visade sig att dom hette Sara och Christer och hade köpt stugan för en billig penning och nu planerade att restaurera den.
Dom var glada över att någon hade vart i byn då detta var första besöket dom gjort till stugan sedan dom köpt den för ett par veckor sedan. Dom hade visserligen varit hit ett par gånger innan och tittat på stugan, gjort efterforskningar om vem som ägde den och sådant, men detta skulle bli deras första natt i stugbyn.
Dom planerade att fira detta med att grilla och frågade om jag inte ville komma över på en middag litet senare vilket jag inte kunde tacka nej till. Vi sa hej till varandra och jag skulle återkomma vid sjutiden.

Jag gick hem till mitt och funderade litet på Christer, han var snygg inte riktigt den typ av killar jag brukar falla för men lång och vältränad såg han ut att vara. Jag öppnande en burköl lade på ett par vedträn på glöden som snart flammade upp till en öppen eld igen och kunde inte låta bli att tänka på hur det skulle kännas att bli tagen hårt av honom. Snart hade fantasierna på sex med Christer fått mig att på nytt börja smeka mig själv igen, den här gången letade jag red på min dildo som jag masserade mig med. Jag lät den stöta in i mig för att sedan dra ut den och låta den smeka mig över klitoris för att sedan åter stöta den djupt in i min våta springa. Jag arbetade frenetiskt med händerna och massagestaven till en kraftfull orgasm.

Klockan hade blivit sju jag hade tagit en dusch och suttit på mig den finast dress jag hade med mig, jag hade ju inte räknat med att bli bortbjuden när jag inte ens hade en mobil som folk kunde nå mig på. Att jag då skulle ha med mig min finaste utstyrsel var ju befängt.
Jag grabbade tre vinare och gick över till dem för att äta middag.

Det visade sig att Christer och Sara redan börjat att fira och det ganska rejält, en bag in box vinare var snart upp drucken och det gjorde mig ingenting eftersom att jag då kunde slappna av och slapp bete mig som jag alltid gör när man skall bemöta folk på salongen. Jag hälsade glatt och denna gången var det hjärtligt till de två nyfunna vännerna. Vi drack upp boxen innan vi öppnade en av mina medhavda vinare, lade på köttet på grillen och satte oss inne i den allt annat än fina stugan. Christer berättade att han jobbade som byggnadssnickare och tänkte renovera stugan rum för rum med början i köket redan nästa dag. Han berättade om sina planer och om jag inte var imponerad av allt han berättade så skulle jag bli det om ett par veckor när bottenvåningen skulle vara så gott som klar, det försäkrade han mig.

Kvällen flöt på och vi satte i oss en hel del vin, öl och annat smått och gott där vi satt på deras uppblåsbara madrasser på golvet och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter ett slag började vi spela kort och det dröjde inte länge innan Christer och Sara propsade på att vi skulle spela klädpoker. Jag som inte var riktigt nykter kunde inte neka till den spänning det medförde att spela med för mig rätt så okända människor. Så sagt och gjort börjad vi spela. Jag satt mitt emellan Christer och Sara som förövrigt verkade intresserade av mig bägge två.
Jag som aldrig varit med en annan tjej börjar känna hur det pirrar i hela kroppen på mig då vi undan för undan spelar av varandra allt mer kläder. Det kan inte ha dröjt speciellt länge innan vi satt där helt nakna alla tre med var sin vinare i handen med glasen undanställda för länge sedan.
Christer reste sig upp och hans mandom stod redan i givakt, hård och grov, jag har sett en hel del män i mitt liv men aldrig någon så välrustad som den mannen.
Han smekte Sara över ryggen viskade någonting i hennes öra och gick ut för att som han förklarade ta sig litet frisk luft.
Jag satt där, våt onykter och en aning besviken över att mannen, den ende mannen i gruppen lämnade samlingen. Jag och Sara satt där tysta och såg på varandra i skenet ifrån de ljus som var vår enda ljuskälla.

- Du har väldigt vackra bröst. sade hon efter att vi suttit och tittat på varandra ett bra tag.
Jag försökte i mitt inre formulera ett vettigt sätt att säja någonting utan att låta alltför kåt, vilket jag i och för sig var, när jag märkte hur hon försiktigt flyttade sig allt närmre mig.

hon tog tag i mig och tippade försiktigt bak. Jag låg där och väntade på att hon skulle börja smeka mig över brösten när jag kände hennes tunga försiktigt slicka mina läppar som sakta öppnandes till att möta den kommande kyssen.
Smaken av en annan kvinnas kyss var någonting så underbart att jag aldrig trodde att jag skulle få känna någonting så underbart igen. Jag kände hur hon sakta smekte mina bröst , vidrörde lätt vid mina bröstvårtor som blev styva och pekade rakt ut. Hon satte sig gränsle över mig och studerade mig där jag låg försvarslös under henne.
Hon flyttade sig allt längre ned sakta lät hon sin tunga utforska min kropp nedåt halsen, över mina axlar och ned till mina små bröst. Hon lekte med tungan kring vårtgården och lät tungan lätt vidröra mina bröstvårtor, jag kände hur jag försökte vrida mig så att hon skulle slicka mina nu stenhårda bröstvårtor, men hon var en mästare på att reta mig till en så extrem kåthet jag aldrig tidigare upplevt.
hon lät sin tunga vandra ned mot naveln hon slickade och kysste mig medan hon själv masserade sin vagina mot mitt ena knä.
Efter att ha slickat min dyblöta fitta ett tag vände hon sig om och satte sig gränsle över mitt ansikte i en underbar 69a.
Jag såg då för första gången att Christer gick runt oss och fotograferade våra lekar, någonting som gjorde mig ännu mera kåt.
Jag slickade henne som besatt och det tog inte lång tid innan det gick för henne, och när det så gjorde satte hon sig hårt över mitt ansikte så att jag knappt kunde andas. Det enda jag kunde göra var att fortsätta att slicka, och det gjorde jag frenetiskt.
Det tog inte länge innan jag fick en minst lika kraftfull orgasm.

Christer fick allt vackert nöja sig med fotograferingen och handen den kvällen. Det var ju trots allt damernas kväll...

Vist har vi träffats fler gånger, både med och utan Christer ibland som fotograf andra gånger som flitig deltagare men ingenting går upp mot första gången man får en annan kvinnas kyss.

Tyvärr har jag inga foton själv på våra lekar, Sara och Christer har lovat att inte lägga ut dem på Internet, men den här berättelsen vet dom inget om och jag tror det blir bäst så...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 273 röster, snittbetyg 5,35