Min bästa kompis

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Jennie
Inlagd: 28 jan kl. 00:20
Läst: 25109 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 222 röster, snittbetyg 5,36
Det var lördag. Jag och Carin hade ätit på kinarestaurang och vi blev båda kissnödiga så vi gick in på toaletten. Det var dämpad belysning och i ett hörn stod en bänk med en spegel över. Efter som jag gick på toan först så blev Carin uttråkad och satte sej på bänken. När jag var färdig så såg jag Carin sitta där med benen brett isär och blev lite upphetsad. Jag gick fram mot henne, och smekte hennes lår. Hon böjde huvudet bakåt och bet sej sensuellt i överläppen. Därefter viskade hon: Knäpp upp mina byxor.
Jag gjorde som hon sa och smekte med min hand hennes våta fitta genom det tunna trostyget. Plötsligt hörde vi dörren sakta öppnas och in klev en äldre dam. Carin sprang in på toan. När hon var färdig så gick vi sakta till busshållsplatsen och när den kom så satt vi oss längst bak där ingen annan satt. Jag knuffade in henne med min höft, drog för gardinen och knäppte upp hennes skjorta. Hennes bröstvårtot var hårda som sten och jag slickade dem. Hon stönade upphetsat och medans jag slickade hennes bröst så förde jag handen ner mot hennes byxor. Jag pullade henne hårt och hon kramade om mina iskalla fingrar med sin trånga slida. När vi var hemma hos mej så sprang vi upp till mitt rum för att fortsätta vår lilla lek.
Nu låtsades vi som att hon var omedveten och min slav som jag fick göra vad jag ville med. Jag drog av henne byxorna och tog av mej mina. Jag satte mej över henne och började rida mot hennes underliv och blöta trosor. Det var väldigt skönt och jag kände hur min fitta drog ihop sej efter några minuter och jag kom i en härlig orgasm. Carins orgasm kom precis efter min och hon vrålade ut den, så starkt att trosorna blev dyngsura.
Efter att vi hämtat oss så lade vi oss i en 69:a, det var komplicerat att både ge och ta samtidigt. Jag tryckte ner hennes slida så långt som möjligt mot mitt ansikte och smekte hennes skinkor med min lediga händer.
Vi kom båda samtidigt och just när vi hade klätt på oss så knackade hennes mor på, för nu skulle Carin hem.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 222 röster, snittbetyg 5,36