Wonderful Copenhagen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Nick Pehrzon (sesam9@hotmail.com)
Inlagd: 21 jan kl. 19:27
Läst: 13647 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 3,02

Köpenhamn är en fantastisk stad i jämförelse med Stockholm i de flesta avseenden. En internationell doft vilar över hela stan och danskar är trevliga och ytterst vänliga inte minst mot turister enligt mina erfarenheter. Den här gången bodde jag på ett hotell helt nära centralstationen, bekvämt och centralt. Jag fördrev dagen genom att strosa omkring i det sköna vårvädret, helt underbart till skillnad mot i Stockholm där det varit grått och trist när jag lämnat det dagen före. Naturligtvis hamnade jag också i det tämligen bekanta området där sex är en del av affärslivet. De flesta skyltfönster visar sextidningar, filmer, attribut av alla slag och man ser ett betydande antal biografer och klubbar som lockar med nakna eller halvnakna kvinnor i alla tänkbara ställningar. Jag slank in på en bio nyfiken på om det var nån skillnad mot våra i Stockholm. Där blev jag däremot lite besviken för det var i stort sett likadant och repertoaren den samma. Men jag var övertygad om att det fanns andra som var av större intresse men som jag inte kände till. Den här var som de flesta hemma - salonger och en disk om man föredrog att stå upp. Flera av besökarna gillade den och jag kunde lätt se vad dom hade för sej, det runkades friskt i skydd av disken. Enda uppseendeväckande var kanske att när jag gick så såg jag se att killen som satt i kassan blev avsugen av en man som knäböjde under disken. Efter en stund gick jag vidare och på en sidogata hittade jag ett ställe där jag också kunde få en öl. Det var folktomt i lokalen förutom flickan bakom bardisken, en rundnätt tjej runt 25 år. I ett rum längre in kunde man se film på en liten filmduk. Jag tog min öl och gick in och slog mej ner. Fortfarande var jag den enda kunden. Efter en kort stund kom tjejen in och undrade om jag ville ha når mera. Jag frågade undrande vad hon hade att erbjuda. Lätt överraskande blev jag erbjuden avrunkning för 100 kronor, avsugning för 300 och samlag för 500 och det kunde tydligen ske på bion. Hon sa det helt naturligt och jag tvekade ett ögonblick innan jag tackade nej och jag kunde skönja en strimma av besvikelse i hennes ansikte. Förmodligen gick affärerna dåligt men hon hade kanske stamgäster som kom vid andra tider.
Jag vände hem till hotellet för att slappa några timmar före kvällens aktiviteter.
Man kan verkligen inte klaga på maten i Danmark. Där har man verkligen förstått vad kroppen vill ha i matväg! Jag hittade en liten restaurang i grannskapet och gick småningom därifrån styrkt till kropp och själ.
Skymningen kom smygande och nattlivet började röra på sej. Barerna hade redan många besökare och på gatorna var det också ett annat liv. Sexshopparna var öppna och frekventerades av vad jag skulle tro var turister från Sverige och annorstädes. Man kan undra hur stor marknaden är för alla mer eller mindre annorlunda redskap och tillbehör. Sexiga kläder för män och kvinnor, lössnoppar och vaginor, piskor och läder, allt som tänkas kan fann köpare. Jag tänkte på tjejen som offererat sina tjänster på baren tidigare på eftermiddagen. Hon kanske var kvar och värd ett besök igen. Jag gick dit men gardinen nerdragen och dörren låst. Stängt för dagen, eller kanske mera troligt, verksamhet pågick bak den stängda dörren. Det här var en liten sidogata där det var lite sämre med belysningen och det passade nog bra för en del verksamheter. Några kvinnor stod och samtalade i en port och ensamma män strosade långsamt till synes utan mål. En lite äldre yrkeskvinna stoppade mej och undrade om jag inte ville följa med henne en stund. Samtidigt stannade en bil och ut steg en lång välklädd dam. Bilen försvann . Hon rättade till kjolen och tittade intresserad på mej. Kjolen var mycket kort och visade ett par långa strumpklädda ben som slutade i ett par korta stövlar. Upptill en ljus kort jacka som var öppen och visade en djupt urringad jumper. Den äldre kvinnan som tilltalat mej strax innan kom fram och sa med en fnysning nånting om att det var väl bättre med en ”riktig” kvinna. Påståendet var kanske befogat för jag såg snabbt att den nytillkomna var en transvestit. Det var kanske inte så ovanligt i de här kvarteren men hemma har jag sällan stött på några ute på stan. Men jag måste säja att hon var mera attraktiv än den ”riktiga” som stod intill. En lätt upphetsning kunde jag känna och förnam också en reaktion i underlivet. Varför inte?
- Kom, sa hon, jag bor runt hörnet.
En smula överrumplad följde jag henne. Hon var lång säkert 1.85, men hade en smidig kropp vad jag kunde gissa.. Strax runt hörnet på kvarteret steg vi in i en port och gick en trappa upp. Där kom vi in i en stor lägenhet som tydligen också beboddes av en äldre man som skyndsamt avlägsnade sej.
-Klä av dej, sa hon och visade mej en bred låg säng i hörnet. Hon svepte raskt av sej kjolen och visade upp sina långa ben som var iklädda mörka strumpor. Hon bar också en höfthållare och en minimal push-up bh. Brösten var små och hon hade inte bättrat på dem på konstgjord väg. Hon lade sej på rygg med särade ben och manade mej att komma. Mellan benen hade hon ett kraftigt könsorgan som var klart påverkat av situationen och stod rakt upp. Jag mumlade nåt om kondom men det var helt onödigt ansåg hon och jag kröp ner mellan hennes lår. Hon styrde in min kuk med van hand och började med kraftiga bålrörelser. Det kändes mycket skönt och faktiskt helt naturligt som en fin fitta. Efter en stund hade jag helt förträngt det ovanliga läget och knullade med all kraft och njöt av kontakten med en underbar fitta. Hon arbetade häftigt under mej och efter nån minut var jag klar att spruta. Hon höll kraftigt tag om mina höfter angelägen om att få allt i sej och jag lät det komma utan tvekan. Jag drog mej ur men hon ville ha min kuk kvar i sej och medan jag stödde mej på raka armar började hon runka sin kraftiga kuk häftigt. Resultatet lät inte vänta på sej och hon kom med kraftiga sprut som hamnade på hennes bara mage. En väldig laddning sköt ur den stora kuken medan jag fortfarande hade min i henne. Jag drog långsamt ut min kuk och ilade till tvättrummet där jag sköljde av min kladdiga men nöjda kuk.
Hon följde mej inte ut men jag tog mej ut själv utan problem. Av den inneboende mannen såg jag inte en skymt och jag gissade att det var en extrainkomst att tillfälligt hyra ut rummet till min nyvunna väninna.
Nöjd och belåten s
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 3,02