Professorn

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emy
Rek. länk: http://sexkontaktannonce.dk/
Inlagd: 16 jan kl. 22:07
Läst: 19652 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 5,34
Hennes glasögon hade halkat långt ner på näsan, hennes stripiga bruna hår hängde framför ansiktet och hennes hand rörde sig frenetiskt över arket. Ett knappt hörbart krafsande hördes när pennan formade ord och skisser på pappret men överröstades av regnet som smattrade mot de stora, pompösa biblioteksfönstren. Mörkret hade lägrat sig sen länge men hon satt kvar och arbetade intensivt, delvis i ljuset av de dammiga lamporna, delvis med hjälp av några stora halvt som halvt nedbrunna blockljus. Skuggan av hennes arbetande hand spelade på väggen och kunde du ha tagit dig närmare, skulle du sett hur hennes gråa ögon stirrade på boken som hon arbetade med. Du skulle också ha sett att hon inte alls är så gammal som du först trodde, att hennes händer inte alls är rynkiga så som mörkret vill få dig att tro och att hennes sammanbitna läppar inte alls är torra och stumma – de har en välformad amorbåge, överläppen är fylligare än underläppen och sammanbitet rör munnen sig i takt med pennan, formar ord och fraser. När du tänker efter finns det en undangömd skönhet under det stripiga håret och den sammanbitna minen.
Det gamla biblioteket inger respekt och vördnad, dess höga, sneda hyllor hotar att falla ner över dig om du inte smyger tyst. Trots mörkret ser man att böckerna är dammiga och gamla, speciellt den som Hon har plockat ner från hyllan längst in i hörnet. Om du var pappret som hon så ivrigt skriver och skissar på, skulle du kunna se en speciell glans i hennes gråa ögon. De skiftar nästan lite i grönt när hon läser de utmanande orden i boken, och du skulle märka hur hennes mun drar sig för att ens uttala vissa av dem, än mindre skriva ner dem på sitt papper.
Efter en stunds frenetiskt läsande och skrivande lyfter hon glasögonen från näsan och lägger dem på det bastanta mahognybordet som hon arbetar vid, sträcker på sig som en katt och sjunker sedan ihop igen i sin sammetsklädda stol. Du kan kanske skymta titeln på boken när hon slår igen den försiktigt – med sirliga guldbokstäver står det ”1800 talets erotik” på dess rygg. Jaså, därav glansen i hennes ögon? Ja, du har rätt.
Hon har försökt förbereda sin föreläsning på ett professionellt och likgiltigt sätt, men orden i boken har väckt något inom henne, en varm och förbjuden känsla. De har trängt in i henne som ett brinnande spjut, som en drog som inte försvinner av sig självt. Nu bor den där varma, förbjudna längtan inom henne och det finns inget botemedel. Boken har fått hennes professionella syn att gömma sig någonstans långt, långt inombords och istället har den väckt lusten till liv. Den där lusten som hon så länge har låst in bakom tjocka galler och bommar, den där lusten som hon har omvandlat till en vetenskaplig teori istället för en het praktik.
Hon ler lite åt sina tankar, reser sig makligt ur stolen och sätter vant upp håret med två silverspännen. Hennes bleka händer plockar upp den tunga boken, trycker den mot bröstet medan hon med små steg går mot hyllan där boken har stått och med viss motvilja ställer hon den på dess plats. Hon låter armarna falla ned utmed hennes vidjesmala kropp och om du håller andan en stund så kan du höra henne sucka tungt. Hon samlar ihop sina papper, betraktar dem en stund och blåser sedan ut ljusen. Med trötta steg går hon ut genom den enorma trädörren som leder ut till hallen, släcker lamporna och börjar ta sig upp för de breda trapporna till andra våningen. Man kan nästan känna cigarröken som tidigare ikväll ringlade ut från männens sällskapsrum och har du lite fantasi kan du föreställa dig alla dessa professorer stå där inne och diskutera dagens samhälle eller vad det nu kan vara de undersöker eller undervisar i. Men nu är den gamla herrgården tyst och stilla, endast vinden får takbjälkarna att ge ifrån sig ett klagande ljud.
Hon stannar vid en dörr i den långa korridoren, sticker in den perfekt passande nyckeln i ett gammalt men välsmort lås och knuffar upp dörren. Det är kolmörkt där inne, de tjocka sammetsgardinerna hejdar månljuset från att tränga in i rummet och du kan knappt urskilja konturerna av sängen. Men hon känner till var allting har sin plats och med vana steg går hon in utan att tända. Dörren glider lätt igen bakom henne och en liten vindpust får några hårslingor vid hennes kind att fladdra till. Hon går fram till vad du förmodar är fönstret, drar ifrån gardinerna så att månskenet kan ta sig in och ge lite ljus. Med sensuella rörelser som egentligen inte tillhör hennes stil drar hon av sig byxorna, viker ihop dem och lägger dem på en kista. Månljuset får hennes alabastervita hy att skimra som silver. Sedan knäpper hon upp sin blus och blottar små men välformade bröst för månen som smeker hennes kropp med sina silverstrålar. Hon vänder sig mot ditt håll nu och om dina ögon har vant sig vid mörkret kan du se att hennes ansikte har förändrats, glansen i ögonen är påtaglig och ett litet, nästan skamset leende spelar på dessa läppar som tidigare var så sammanbitna i arbetet.
Hon står där nu, helt naken och lyfter tafatt sin hand och rör vid sina bröst som om det vore första gången, låter fingertoppen cirkla lätt runt bröstvårtan som för att se hur den reagerar. Det ser nästan ut som att hon gör det för en osynlig publik ute i trädgården där hon står framför fönstret. Ett hasande ljud hörs när hon sedan kryper ner i sängen och för en stund tror du att hon har somnat. Men snart hör du att hon andas tungt, gnyr nästan och hade du befunnit dig under hennes täcke, hade du sett hur hennes trevande händer letar sig nedåt mot den där längtande platsen. Den där platsen som boken har släppt fri från dess bojor och väckt till liv för att uppleva något enastående, något som upphetsar i teorin men sätter själen i brand i praktiken.
Men ännu glöder hon bara, elden har inte börjat brinna än. Hon särar på sina ben och låter den ena handen utforska vad som finns där inne, låter fingrarna leta sig inåt genom det sträva håret, utmed de fuktiga läpparna till dammen som bildats vid hennes brunn. Hon känner värmen där inne och får en ny innebörd till orden hon har undervisat så många år. Med lätthet glider hennes fingrar in i henne och hon utforskar med växande iver hur hennes väta blir våtare ju fler punkter hon berör. Den andra handen har ännu inte hunnit så långt, den har stannat vid hennes hårda knopp, som hon så väl känner till i teorin. Men hon hade inte anat att det fanns sådan kraft i den, den värme och de outsägliga känslor den sänder ut i hennes kropp. Hon låter fingret cirkla runt den, medan den andra handen rör sig i hennes hemligaste. Ja visst, du hör säkert hur hon har börjat stöna, hur små läten letar sig ut mellan hennes läppar. Aldrig förr har hon släppt de där ljuden ifrån sig, aldrig har hon känt det där svindlande välbehaget som hon nu upplever. I hennes tankar formar hon en grov kuk som hon sedan låter sjunka långt in i hennes fitta i takt med hennes fingrar. Men du, akta på dig nu, för dörren bakom dig glider upp med ett knappt hörbart ljud och någon stiger in, tyst som en skugga. Hon stannar upp mitt i en skön, djup dykning och håller andan en stund, hon har märkt att någon kommit in i rummet. Men skuggan förblir tyst, den tar några steg fram mot sängen och i månljuset kan du urskilja en lovande utbuktning där fram.
Skuggan når fram till sängen och Hon flämtar till men rör sig inte ur fläcken. Hennes ben är fortfarande särade där under täcket och hon vågar inte rätta till sin kropp inför sin besökare. Precis som du, känner han doften av vad som har försiggått och hon vet ännu inte att han har hört henne utföra sin upptäcktsfärd. Han vet sen tidigare att hon inte skulle köra iväg honom, att hon inte skulle förlåta sig själv om hon gjorde det. Han står där, ser på henne och låter kläderna falla till golvet och hans enorma stånd reser sig praktfullt när han låter sin hand omsluta den och dra fram och tillbaka några gånger. Den svajar lätt när han tar det slutgiltiga steget till sängen och drar bort täcket med ett ryck och blottar Hennes nakna, redan heta kropp. Av ren reflex för hon ihop benen för att gömma sitt kön och drar upp händerna över bröstet, men han tar tag i hennes händer och låser dem på kudden ovanför hennes huvud. Han låter sina grova händer glida över hennes bröst som nästan försvinner under beröringen och han får det gensvar han vill ha, nyckeln till fortsättningen som han så gärna vill utföra: Hon stönar upphetsat och säger hans namn och därmed har hon gett honom fria händer. Du kan kanske se hur hans kuk växer ännu mer, pekandes rakt ut i mörkret där han står på knä bredvid henne i sängen. Går du lite närmare kan du se i hennes ögon hur hämningarna har släppt och nyfiket låter hon sin hand glida över hans påle. Han lutar huvudet bakåt och låter ett likaså lustfyllt stön ljuda medan hennes fingrar studerar hans kuk med en professors nyfikenhet och vördnad. Men av lekens fortsättning förstår du att den här gången är det han som ska lära henne, ge henne och ta henne. Han ska tillföra hennes studier något nytt, något från en helt annan nivå än hon tidigare har vetat om.
Han tar sig ner till sängens fotända och särar sakta hennes ben, alltmedan han ser henne i ögonen. Lydigt behåller hon händerna ovanför sitt huvud och låter honom föra kommandot. Han tar sig tillrätta mellan hennes ben och fortsätter det hon redan påbörjat, slår henne följe på upptäcktsfärden genom njutningens orörda landskap. Hon flämtar till av förvåning när hon ser honom föra sitt ansikte närmare hennes våta fitta och ett ljudligt stön hörs när han kysser hennes glänsande knopp med en kåt mans intensitet. Hennes rygg böjs i en båge när han låter sin tunga sära på hennes våta läppar och ja, du har rätt, hon har trotsat hans befallning och låtit händerna glida ner mot sina bröst som trånar efter beröring. Men han är upptagen och ser det inte, han suger och slickar ivrigt och uppmanad av hennes stön. Hennes andhämtning är nu så tung att den hörs tydligt, hennes kropp är spänd och hon trycker sig vilt mot hans mun, men plötsligt slutar han. Hon sjunker ner på sängen och ser undrande på honom men undran övergår i övernaturlig njutning när han vänder på henne, säger till henne att stå på knä och så lägrar han henne. Han låter sin kuk glida in i henne med en stöt och du hör säkert det våta ljudet när han börjar röra sig in och ut, du ser kanske till och med glansen av hennes safter på hans enorma kuk när månstrålen hamnar på dem. Hennes smala kropp svankar medan han stöter in i henne och hon stöter tillbaka – hon vill ha mer, hon vill djupare! Med svårighet håller hon balansen trots hans hårda stötar när hon lyfter ena handen för att röra vid sig själv. I takt med honom knullande smeker hon sig själv och känner hur hon närmar sig något enormt, något som kommer få henne att explodera. Hans kuk spänner i hennes fitta och det är så vidunderligt skönt när han nästan drar sig helt och hållet ur henne för att sedan stöta in igen. Hon vet att vid nästa stöt kommer hon inte att klara av mer, och när han strax låter sin kuk glida in i henne igen känner han hur hennes fitta kramar om honom våldsamt. Hon förlorar all kontroll och skriker ut sin njutning samtidigt som hon faller ihop på sängen. Han följer efter hennes rörelse och stöter in sin kuk en gång till, och med hjälp av att hennes fitta krampaktigt smeker honom kommer han i en hård orgasm. Han drar sig inte ur henne utan låter kuken vila i värmen, han känner hur hon fortfarande smeker honom med ebben av sin orgasm.
Men du, nu har du väl sett nog? Ska du inte bege dig tillbaka till biblioteket där du först träffade Henne? Se så, låt dem återhämta sig nu. Snart kommer han att låta henne smaka på honom, låta henne göra honom hård igen, men du som egentligen inte har haft del i den här leken får lämna dem nu. Så ja...

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 5,34