Fantasi del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Magnum (magnum623@hotmail.com)
Inlagd: 28 dec kl. 09:28
Läst: 8926 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,28
Inte för att du svimmade eller somnade men det kändes ändå som om du vaknade till när vågorna hade lagt sig i kroppen. Du hade fått din första orgasm men hade inte en tanke på att det skulle vara slut med detta. Killarna var helt stilla men fortfarande inne i dig. Du börjar sakta röra på höften och känner en härlig känsla av att var uppfylld. För varje rörelse tränger kuken i stjärten längre och länge in, du vill ha hela. Killen under dig andas ansträngt och stöter kuken i dig allt häftigare. Du trycker dig mot honom och känner hur du gnider ditt kön mot hans kropp. Det ger en oerhört härlig känsla att massera klitoris mot hans kropp. Plötsligt blir han stel och du känner i dig hur han växer ytterliggare innan du känner hans ryckningar i kroppen och inne i dig. Han kommer häftigt och mycket, du känner hur hans hårdhet avtar och hur din fitta är ännu våtare av alla safterna.

”Jag vill mer” väser du i hans öra och han tittar dimmigt och nästan lite skrämt på dig. Sakta vänder du dig så att han kommer fri men är noga med att den andre fortfarande är inne i dig. ”Om jag nu har fått en kuk i min röv har jag inte tänkt förlora den” tänker du och ler. Du ligger på sidan och han ligger bakom dig och är nu helt inne. Du lyfter på det övre benet och säger till den andre killen att vända sig om så att han kommer med huvudet mot ditt kön och du får hans halvslaka mandom vid ditt ansikte. Med långa härliga drag slickar han din fitta samtidigt som kuken i baken åker allt fortare ut och in i dig.

Sakta börjar du runka hans våta kuk samtidigt som du suger på ollonet, du leker med pungen och låter ett finger vandra ned mot anus. Han växer i din mun och du suger honom allt djupare samtidigt som du gnider ditt kön mot hans ansikte och blir nu ordentligt knullad bakifrån. Ohhhh vad du även skulle vilja bli uppfylld av en kuk i fittan. ”Mycket vill ha mer” tänker du leende. Plötsligt halkar kuken ur dig, du gnyr när du känner tomrummet och din hand söker sig ned mellan din rygg och hans mage för att föra in honom igen. Du får tag i kuken men känner även en annan hand. Plötsligt blir du medveten om att killen som slickat dig slutat. ”Gud han suger honom” flyger genom ditt huvud. Du blir rädd, men samtidigt väldigt kittlad av tanken vad som föregår mellan dina ben. Plötsligt börjar han slicka dig igen nu genom att försiktigt suga på din klitoris. Du för bestämt upp kuken mellan dina skinkor och han glider lätt in i dig. Han tar det inte varligt denna gång utan med en lång stöt kör han in hela kuken. Samtidigt tar han tag i kuken du har i munnen och runkar den häftigt, du för ned din hand mellan dina ben för att sära på blygläpparna så att du öppnar dig helt.

Killen i dig har släppt den andres kuk och masserar nu dina bröst, han andas häftigt och stöter kuken allt hårdare in i dig. Han blir stel, stönar i ditt öra och trycker sig kraftigt mot din rygg när han kommer. Du känner hur sperman fyller dig igen men nu i ”fel” hål. Din kåthet når ännu en pik och du kommer först sakta men sedan allt häftigare. Du skjuter bort killens huvud från din fitta eftersom känslan blir nästan smärtsam.

Än en gång vaknar du till. Killen bakom dig rullar över på rygg. Du har fortfarande en hård kuk vilande på din kind och du har två fingrar djupt begraven i hans anal. ”Måste sätta mig upp” tänker du och reser dig upp på knä. Killen du sugit senast vill ha mer men du säger skakigt ”Vänta lite vi ska fortsätta men vänta lite”. Han skrattar och reser sig upp för att sätta sig på skrivbordet. Själv har du kravlat dig upp i kontorsstolen. Killen som fortfarande ligger kvar på golvet säger plötsligt ”Ja, fy fan va skönt det här var” Ni tittar på varandra och skrattar. Du halvligger i stolen och är helt naken på underkroppen, tröjan har åkt högt upp så att ett bröst syns. BH:n har åkt ännu högre upp. Benen är särade och av alla safter är du blöt långt ned på låren. Du känner dig plötsligt utlämnad och en känsla av blyghet och lite skam kommer över dig. Du försöker sätta dig upp och dra ner tröjan. Men killen som sitter på skrivbordet vill något annat.

Han har nu ställt ned fötterna på golvet och lutar sig med rumpan mot bordet. Med långa sakta drag runkar han sin kuk samtidigt som han intensivt tittar på dig och ditt sköte. ”Nä, sära så man ser” säger han fräckt och ler samtidigt. ”ja, det kan jag väl bjuda på” tänker du och lägger upp ena benet över armstödet. Samtidigt tittar du på honom och inser vilken härlig syn inte bara han får utan även du.

Halvliggande i stolen ligger du stilla och tittar på honom, en vältränad kille, ljusbrun hy och med att praktfullt stånd som han saktar runkar. Du ser hur det glänser om kuken och ollonet är stort och blankt. Ena handen har du nu lagt på bröstet och kan inte låta bli att sakta smeka din bröstvårta. ”Sära mera” säger han ansträngt och även ditt andra ben hamnar över det andra armstödet. Du är nu helt öppen för hans blickar och du ser på hans ansiktsutryck att han gillar det han ser. Trots att kåtheten har växt i din kropp rör du inte fittan utan smeker allt intensivare dina bröst.

Killen på golvet har nu rest sig upp och kommer över, han ställer sig på knä mellan dig och killen som står och runkar. ”Vad skall jag välja” säger han skrattande och du blir allt för paff för att svara honom. Den andre killen lyckas dock harkla fram ”Jag vill se mer, sära henne”. Du känner två händer vid sidan om ditt sköte som särar dig ännu mer och hela fittan är nu helt fri för deras blickar. Dina knän åker ännu högre upp och rumpan skjuts fram till kanten på stolen. Rummet är nu så fyllt av dofter, känslor och ljud att det går nästa att ta på. Inte för att du vill men du skulle inte kunna stoppa de små juckande rörelser som du gör med höften. Dina blygläppar säras än mer och skinkorna är nu helt utspända så att dom ser djupt in i din fitta och ditt anus ligger helt blottat. Ännu har ingen rört dig där och du fortsättar att intensivt massera dina bröstvårtor.

Stönen från killen som står och runkar blir allt högre och du inser att han kommer snart att komma. Känslan av att få satsen på dig blir stark och du säger med förvånansvärd hög och lite sträng röst ”jag vill ha det på mig, kom på mig”. ”Vänta lite” säger killen ansträngt och slutar runka för att böja sig fram och lägga hela handen på ditt sköte, du vet inte hur många men flertalet fingrar glider lätt in i dig. Han smeker dig inte trots att du försöker lyfta stjärten mot hans hand. Utan han tar bort handen och du ser hur våt den är av alla safter. Han tar åter tag om sin kuk och du förstår att det var bara för att smörja hans stånd han tog dig på fittan. Runkande går han de få stegen fram mot dig och du sträcker ivrigt fram händerna för att ta emot honom. Han slår milt undan dem runkar nu frenetiskt framför ditt ansikte. Plötsligt stannar han och med ett djupt stön ser du första stöten av hans sats komma. Den landar på hakan och halsen och du sticker ivrigt ut din tunga för att slicka i dig. Då kommer nästa stöt och denna träffar din öppna mun och tunga. Girigt suger du i dig och han lägger tredje och sista stöten på dina bröst som du börjar massera in.
Han släpper taget om sin kuk och du tar raskt tag i den för att föra den till din mun och suga ut de sista dropparna. När kuken sugs in i sin mun rycker han nästan spastiskt till och du tar ett fast tag i hans pung för at han inte skall dra sig undan. När sista dropparna är tagna släpper du motvilligt honom och han vacklar tillbaka till skrivbordet.

Du bryter tystnaden med att säga ”det finns cigaretter i min handväska”. Alla skrattar och ni börjar fumligt leta rätt på kläderna och ta på er. När du böjer dig ned för att sätta på dig trosorna känner du en hand på din stjärt som förs in mellan dina ben. En tumme åker lätt upp i röven och ett antal fingrar åker upp i fittan. Det är skönt men du reser dig upp och säger ”inte nu nästa gång”. Förvånad över att du redan nu börjar tänka på en nästa gång hoppas du att dom inte hörde dig.

Ni får på er kläderna, och du tackar din lyckliga stjärna att du har extra underbyxor i skrivbordet eftersom du känner hur blöta dom du har på dig har blivit. Du undrar om dom är klara med bytet av dator och dom skrattar och säger ”visst, bara att logga på och ut och surfa på alla porr sidor”. Du rodnar och tackar dem. Precis i dörren ut vänder sig den längre av killarna om och säger ”Vi ringer dig innan nästa gång och jag höll på att glömma men jag skulle hälsa från Kalle”.

Först nu inser du att dom måste jobba på samma firma som din man är chef på. Men innan du hunnit reagera har dom lämnat rummet och dörren är stängd. Dofterna och fläcken på stolen vittnar om vad som föregåtts.

”Nä inte fan berättar dom väl, eller????”

Kommentera gärna <magnum623@hotmail.com>
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,28