Fantasi Del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Magnum (magnum623@hotmail.com)
Inlagd: 27 dec kl. 14:37
Läst: 14960 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 5,27



Du sitter och jobbar och svär för trehundrade gången över att datorn inte fungerar. ”Gammalt skräp” tänker du. Precis då knackar det på dörren och du kommer på att ”just det, det var idag som jag skulle få en ny dator” Glad ropar du till dom att komma in. Ännu gladare blir du när du ser att det är två killar som ser mycket trevliga ut, båda i ca 30-35 år åldern. Den längre av dem är mörk och den andre är blond. Den mörke har tajt svart T-shirt och tajta jeans ser ut att ha starka armar och händer. Du känner genast ett il och hoppas inte att rodnanden över tankarna du fick syns.

”Skall byta din dator, tar en lite stund. Är det ok?”. Visst det är helt ok för dig men undrar om du kan fortsätta jobba eftersom du har mycket pappersgöra. Egentligen har du inte en tanke på att lämna dessa två godsaker ifred. Du går ändå ut för att hämta en kopp kaffe. När du kommer tillbaka är de i full gång med att packa upp din nya dator och de längre är under skrivbordet för att ta bort din gamla. När han skall resa sig upp skriker han till och tar sig åt ryggen. ”Faaaaan, jag har sträckt mig” säger han irriterat. Han ser ut att ha väldigt ont och irriterat säger till den andre killen att nu får han krypa.

Du ser din chans och förklarar för killen att du kan en hel del om massage och erbjuder dig att titta på ryggen. ”Visst, jätte schyst vi har ju fler leveranser idag” säger killen. Du stökar raskt undan på skrivbordet och ber honom lägga sig ned. Han drar upp T-tröjan och lägger sig. Tur att du har handkräm med dig på jobbet. Du börjar försiktigt massera korsryggen ”ohhhh va skönt” hör du han mumla ned i bordet. Efter ett litet tag säger han att det gör ont lite längre ned. Du masserar då nedåt men kommer snabbt på att du inte kommer åt om han har byxorna knäppta. Skrattande säger du till honom att om han vill ha massage längre ned är det bäst att han knäpper upp. ”Visst skrattar han” vänder sig om och knäpper upp bältet och byxorna. Du kan inte undgå att se mellan hans ben och ser att det är välväxt. Du slår genast bort en impuls att lägga din hand över den bula som så frestande putar ut från byxorna.

Han vänder sig om igen och du viker ned linningen på byxorna. Kalsongerna skjuter du bara lite nedåt. Ohhh nu kommer det en sån där impuls igen att fortsätta med handen ned i hans byxor och krama hans fasta rumpa. Som om han kunde höra dina tankar ser du hur han spänner skinkorna för att sedan slappna utav. Du tar mer handkräm på händerna och börjar massera. ”ohhhh, just där” säger han denna gång lite högre. Killen under bordet som kopplar din dator skrattar och säger ”va f-n håller ni på med. Man kan ju bli misstänksam”. Du känner att du rodnar och killen som ligger ned säger ingenting.

Du masserar snabbt eftersom du känner att situationen inte håller. ”ok då tror jag att jag är klar” säger du ”prova att ställa dig upp”. Killen vänder sig om. Du kan inte låta bli att titta på hans oknäppta byxor, ja stirra är nog bättre sagt. Bulan har blivit ordenlig stor och du ser hur kuken nästan spränger kalsongerna. Han ligger stilla och tittar på dig. Känns som en evighet men tillslut säger han ”kan man få mer massage”. ”vaaa” harklar du till slut fram. ”Här” säger han och tar din hand och lägger på bulan som nu skapat en fuktfläck längst fram.

Du rycker hastigt undan handen och rodnande säger du ”nähä du”. Han tar då tag i linningen på kalsongerna och släpper fram kuken. En stor härlig sak visar sig och du kan inte annat göra än att bara stirra. ”Jodå säger han lugnt och tar din hand och lägger den på kuken.” I vanliga fall hade han fått en stor smäll men idag är ingen vanlig dag utan du bara njuter av att känna den pulsera mot din hand. Du rör inte handen utan står bara stilla. Han börjar röra höften i sakta juckande rörelser mot din hand och du kan inte motstå att försiktigt trycka tillbaka. Sakta börjar du att massera kuken som känns som om den skulle sprängas. Du drar ned kalsongerna lite för att även kunna smeka pungen. Ojjjj va lust du får att känna denna härliga sak i munnen och känna hans salta goda kåtdroppar. Återigen läser han dina tankar och harklande säger ”smaka på den”. Du böjer dig fram och låter tungan röra ollonet. Han stönar högt och lägger sin hand på din rumpa.

Ni har helt glömt den andre killen som nu säger ”Nä vad håller ni på med” Han ställer sig upp och ser dig stå lutad över och suger allt bara vad du är värd. Han går fram till dig bakifrån och du känner hur han trycker sitt kön mot din bak. Du känner dig nästan yr av kåthet och trycker dig mot honom samtidigt som du släpper kuken ur din mun och säger till killen som ligger att ta av sig byxorna. Han lyfter på rumpan och drar av sig byxorna och synen blir än mer härlig av att se hans muskulösa ben och den stora, salivglansiga kuken som vajar över magen. Du tar tag i pungen och väger den varsamt i din hand för att böja dig ned igen och lägga huvudet på låret så att munnen är precis i närheten av hans ståliga kön. Du har bestämt dig att detta skall du njuta utav och inte alls låta det vara över på kort tid.

Killen bakom dig, uppmuntrad av din vickande rumpa, har knäppt upp dina byxor och dragit upp tröjan så att han kan massera brösten. Återigen slås du av hur härlig situationen är. Här ligger du med en stor vajande kuk framför ansiktet, känner genom byxtyget en annan kuk mot din bak samtidigt som någon varsamt och vant smeker dina bröst. Ja en situation som du drömt om, fantiserat och längtat efter många gånger. Men lika många gånger trott att det kommer att stanna vid en fantasi. Nu händer det och det kommer inte att vara slut på ett bra tag.

”Mmmmm äntligen” tänker du när killen bakom dig för ner händerna till dina byxor och skalar av dom så dom hamnar i en hög runt fötterna. Han för händerna på baksidan av dina lår upp mot ditt kön och din rumpa. Ha går ned på knä samtidigt som han särar på dina skinkor och du ställer dig lite mer brett med benen. Allt för att han skall lättare komma åt med sin tunga och fingrar. Mmmmm stönar du när du känner hur han kysser din bak samtidigt som han lägger två fingrar mot ditt kön. Du är nu så våt att han med bara ett lätt tryck skulle ha fingrarna djupt i dig. Men som för att retas gör han inte detta utan låter bara fingrarna vila samtidigt som kyssarna närmar sig anus. Du svankar djupare och försöker trycka dig mot hans fingrar. Lika djupt som kuken är i din mun lika djupt vill du ha hans fingrar i dig.

Du känner att kuken i din mun börjar allt mer krävande stöta i din mun och killen andas nu mycket djupt och stötvis. För att det inte skall ”hända någon olycka” som du säger till honom låter du kuken vila en stund samtidigt som du flyttar dina kyssar till ljumskaran och magen. Pungen vilar skönt i din hand. När du kysser ljumsken särar han på benen samtidigt som han kramar ditt bröst. Du lyfter upp pungen och leker med tungan ned mot hans anus. Du har aldrig gjort något åt det hållet förut, men du känner en längtan av att även kyssa hans rumpa och anus. Precis som killen bakom dig gör. Han slickar dig upp mellan skinkorna för att stanna till kring anus och försiktigt leka med tungan där. Ohhhhh gud vilken härlig känsla det är att känna hans våta tunga. Visst, när du onanerar brukar du smeka dig även där bak men aldrig att någon annan har gjort det. Du skulle aldrig våga fråga din man.
Hans fingrar har nu börjar röra sig, men inte in i dig som du så gärna vill, utan han särar försiktigt på dina blygläppar med tummarna samtidigt som han med händerna särar dina skinkor. Helt utlämnad åt hans tunga svankar du nu allt vad du kan och till din lycka känner du hans andedräkt mot ditt kön. Du vill trycka hans ansikte mot din våta fitta men i stället känner du en försiktig tungspets mot klitoris. Äntligen. Han börjar med roterande rörelser smeka din klitoris, samtidigt som en av tummarna försiktigt kommer in i dig. När du trycker dig än mer mot honom för att få känna mera tycker han ett pekfinger mot ditt anus och glider lätt in. Mer, låt det aldrig ta slut tänker du.

Killen på bordet har lyft sina ben så att du utan problem kommer åt att slicka honom där bak. Du blir lite fnissig när du ser honom ligga där med särade ben och uppdragna knän. Kuken vilar mot magen och han vill bli smekt. Du tar tag i kuken och för den mot munnen samtidigt som du med ett finger leker med hans anus som är blött av din saliv. Han försöker jucka mot dig och återigen känner du hur kuken stöter mot gommen.

”Jag vill rida” väser du nästan fram och han lägger ned sina ben och väntar på att du skall kliva upp. ”Nej på golvet” säger du och vänder dig om och ser den andre killen stående på knä våt i ansiktet av dina safter. ”Ställ dig upp, nu är det min tur” säger du och går ner på knä och knäpper upp hans byxor. Du ser en halvslak kuk som är kladdig av sperma, det har gått för honom när han slickade dig bakifrån. Du ler och tar den i munnen och känner dig lycklig när smaken av hans sperma sprider sig i munnen. Sakta känner du att ollonet börjar växa i munnen.

Killen på bordet har nu lagt sig på golvet och du får motvilligt sluta suga kuken för att kunna sätta dig gränsle över honom. Han tar tag i sin kuk och för den mot din fitta samtidigt som du sakta sänker dig ned över honom. Hans stora breda kuk fyller dig och du tar åter den andres kuk i munnen och suger honom djupt ända ner till roten. Du har händarna på hans skinkor och trycker dig mot honom. Han stönar djupt och börjar jucka mot ditt ansikte. Ohhhh gud va skönt, en kuk i fittan och en i munnen du känner dig helt uppfylld och orgasmen är nu inte långt borta.

Plötsligt drar sig han som står upp undan och går bakom dig. Han tar tag i dina axlar och trycker dig ned mot killen som ligger under dig. Du kysser honom djupt. Ett par händer känns mot din rumpa som särar på skinkorna och blottar anus för ännu en kuk. ”Neeeeeejjjj” försöker du säga ”jag kan inte ta emot honom där” tänker du när du känner ollonet mot ditt anus. Ett litet tryck och sedan inget mer, han har bara kommit in i dig med toppen av kuken. Du känner hur muskeln först gör några krampaktiga ryckningar och sedan slappnar utav. Han trycker då lite till och hela ollonet åker in. Då kommer du i en orgasm som verkar aldrig villa avta.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 5,27